Alle nieuwe producten
Knuffeldoekjes
Reserve of extra knuffeldoekje, knuffellap, labeldoekje, tutpopje

Knuffeldoekjes

Vind hier een extra knuffeldoekje, labeldoekje, tutlap voor jouw kleintje!

Vanaf het eerste moment dat je baby in je armen ligt wil je vast en zeker niets liever dan geborgenheid voor hem of haar. Als je kindje wat ouder is kun je je kindje laten wennen aan een of meerdere, verschillende knuffeldoekjes. Een lief, zacht en soms zelfs leerzaam doekje in allerlei stoffen, vormen, kleuren en maten. Je helpt jouw kindje in de eerste keuze hiervoor maar je zal merken dat als hij of zij wat groter is dat er een eigen voorkeur komt voor zo’n knuffeldoekje, knuffellap, labeldoekje, tutlap of tutpopje.

Diverse merken knuffeldoekjes, labeldoekjes, tutpopjes

Bij Beebie & Kids hebben we 2e hands maar ook nieuwe knuffeldoekjes in onze webshop. Je vindt bij ons knuffeldoekjes van o.a. Taimo, Happy Horse, Nicotoy, Woezel & Pip, Difrax, Prenatal, Nijntje en andere merken. Maar ook van minder bekende merken of buitenlandse merken. Er zijn verschillende soorten en vormen van een labeldoekje tot een doekje wat een knuffeltje vast zit zoals hond, aap, beer, olifant, konijn of eend.

Knuffel kwijt

Heeft jouw zoon of dochter een voorkeur voor een bepaalde knuffel dan is het raadzaam om hiervan meerdere te hebben. Het voordeel is dat je het knuffeldoekje makkelijker kan wassen en als kindje de knuffel kwijt raakt dan heb je in ieder geval een reserve in de kast liggen. Dit favoriete doekje geeft geborgenheid, het geeft je kindje vertrouwen en ze kunnen er heerlijk mee spelen, kroelen en slapen.

!Tip: kijk voor 2e hands knuffels in de categorie Speelgoed en dan bij Knuffels.

Knuffel gezocht

Mocht jouw kindje onverhoopt zijn of haar knuffel kwijt zijn dan kun je een beroep doen op Beebie & Kids. Kijk op onze website, je kunt op diverse zoekwoorden proberen het te vinden. Mocht je het niet kunnen vinden op onze website, laat het ons weten, wellicht hebben we het nog op voorraad. Tevens zijn wij ook in de gelegenheid om het verloren knuffeldoekje op de website te plaatsen en we kunnen een zoektocht via de social media starten. Hiermee willen we je helpen het knuffeldoekje te vinden!

Er zijn 626 producten.

Item 1-16 van 626 in totaal item(s)