Beste moeders, meiden, dames en oma's,

Leuk dat je wilt weten wie er achter www.beebieenkids.nl zit en hoe Beebie & Kids (Beebiekleding) is ontstaan. Wij, Sandra (moeder van 3 kids) en Linda (moeder van 3 kids) zijn in 2006, ruim 15 jaar geleden met Beebiekleding begonnen. Het idee hierachter was dat wij het zonde vonden om de vaak nog mooie kleding, die al gauw te klein is bij op groeiende kinderen, in de kast te laten liggen of in een zak of doos op zolder te stoppen. Wij vonden allebei dat een ander kind er nog veel plezier van kan hebben, daarom zijn we een online winkel begonnen.

In het voorjaar van 2016 hebben we besloten om onze naam Beebiekleding, die wij hebben bedacht bij de start in 2006, omdat die naam dichtbij de producten lag die wij verkopen via de webshop, te veranderen naar Beebie & Kids. Met Kids willen we jullie laten weten dat we t/m maat 140-146 verkopen. De reden waarom wij hebben gekozen om het woord "Beebie" te gebruiken is omdat we Beebie in onze naam wilde schrijven op de manier zoals je eigenlijk het woord "baby" uitspreekt.

In de webshop vind je mooie, betaalbare 2de hands baby- en kinderkleding t/m maat 140 en leuke kleding- en kinderaccessoires. De kleding is schoon, niet kapot en soms nog nieuw, we vermelden zo goed mogelijk in de omschrijving wat de staat van de kleding is. Door 2e hands kleding te combineren met nieuwe kleding draag je niet alleen bij aan het milieu maar kun je ideaal de garderobe van je kind aanvullen en leuke combinaties maken.

Merken die wij verkopen zijn o.a. Sevenoneseven, Baker Bridge, Benetton, Cakewalk, Esprit, Ducky Beau, Frendz, Prenatal, Name it, Petit Bateau, Little (girl/boy) Star, Persival, Noppies, V&D, Tom Du, H&M, Bakkaboe, Just Small, Hema, Mexx, Villa Happ, Baby Barb, Barbara Farber, C&A, Baby Phat, BabyFace, Hello Kitty, Disney, Eager Beaver, Feetje, Gap, Havaianas, Ikks, Just Small, Lief!, Little Boys star, Little Girls star, Mood street, Nike, Oilily, Pointer, Salty Dog, Tik&Tak, Winnie the Pooh, Tom Du, Tom Tailor, Zara, Zagirls.

Woon je in de omgeving van Almere en heb je kleding graag eerst in handen voordat je een aankoop gaat doen, dan ben je welkom om bij mij langs te komen om te kijken, te voelen, te passen en/of te vergelijken. Laat weten in welke kleding en maat je geïnteresseerd bent dan staat het klaar op het moment dat je langs komt.

Kleding en andere producten die wij niet verkopen, doneren wij aan Wings of Support, een particulier initiatief van medewerkers van KLM en Martinair. Kleding, speelgoed en andere spullen komen via de vluchten/stewardessen in een land op plaats van bestemming. Geprobeerd wordt kinderen in deze landen waar KLM en Martinair op vliegen, te helpen aan onderdak en onderwijs.

We updaten Beebie & Kids regelmatig met nieuwe 2de hands kleding, accessoires en knuffeldoekjes. Wil je als eerste weten of er wat voor je bij zit, meld je dan aan via facebook en twitter. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties. Je ontvangt ongeveer 1-3 nieuwsbrieven per 2 maanden. 

Heb je vragen, suggesties of verzoeken voor en/of over kleding, merken, maten, mail ons dan of laat een berichtje achter op facebook.

Groetjes,
Sandra & Linda