Beste moeders, meiden, dames en oma's,

Leuk dat je wilt weten wie er achter www.beebieenkids.nl zit en hoe Beebie & Kids (Beebiekleding) is ontstaan. Wij, Sandra (moeder van 3 kids) en Linda (moeder van 3 kids) zijn in 2006, ruim 15 jaar geleden met Beebiekleding begonnen. Het idee hierachter was dat wij het zonde vonden om de vaak nog mooie kinderkleding, die al gauw te klein is bij op groeiende kinderen, in de kast te laten liggen of in een zak of doos op zolder te stoppen. Wij vonden allebei dat een ander kind er nog veel plezier van kan hebben, daarom zijn we een online winkel/webshop begonnen.

In het voorjaar van 2016 hebben we besloten om onze naam Beebiekleding, die wij hebben bedacht bij de start in 2006 omdat die naam dichtbij de producten lag die wij verkopen via de webshop, te veranderen naar Beebie & Kids. De reden waarom wij hebben gekozen om het woord "Beebie" te gebruiken is omdat we Beebie in onze naam wilde schrijven op de manier zoals je eigenlijk het woord "baby" uitspreekt.

In de webshop vind je mooie, betaalbare 2de hands baby- en kinderkleding t/m maat 116/122 en leuke kleding- en kinderaccessoires. De kleding is schoon, niet kapot en soms nog nieuw, we vermelden zo goed mogelijk in de omschrijving wat de staat van de kleding is. Door 2e hands kleding te combineren met nieuwe kleding draag je niet alleen bij aan het milieu maar kun je ideaal de garderobe van je kind aanvullen en leuke combinaties maken.

Merken die wij verkopen zijn o.a. Adidas, B.Nosy, Babyface, Bakkaboe, BamBam, Bambino, Bess, Bonnie Doon, Bumba Studio 100, Claesen's, Difrax, Dirkje, Disney - Disney Pixar, Ducky Beau, Feetje, Fisher Price, Frendz, H&M, Happy Horse, Hema, Imps & Elfs, KMDB, Koeka, Lamaze, Lego Duplo, Lief! Lifestyle, Mango Kids, Mayoral, Name it, Nicotoy, Nijntje, Nike, Noppies, Petit Bateau, Playgro, Playmobil, Prenatal, Quapi, Ralph Lauren, River Island mini, Sigikid, Snoozebaby, Tiamo, Tommy Hilfiger, Tumble ’n Dry, Vingino, Vtech, Woezel & Pip, Z8, Zara Baby & Kids, Zero2three.

Woon je in de omgeving van Almere en heb je kleding graag eerst in handen voordat je een aankoop gaat doen, dan ben je welkom om bij mij langs te komen in Almere om te kijken, te voelen, te passen en/of te vergelijken. Laat weten in welke kleding en maat je geïnteresseerd bent dan staat het klaar op het moment dat je langs komt.

Kleding en andere artikelen die wij niet verkopen, doneren wij aan Stichting Babyspullen en eerder aan Wings of Support (dit was een particulier initiatief van medewerkers van KLM maar word op dit moment niet uitgevoerd of alleen op klein schalig niveau) Stichting Babyspullen zamelt nieuw en 2e hands babykleding, speelgoed en andere spullen in waar zij 2 babystartpakketten van maken. Deze pakketten worden verstrekt via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

We updaten Beebie & Kids regelmatig met nieuwe 2de hands kleding, accessoires en knuffeldoekjes. Ben je nieuwsgierig naar wat er geüpdatet word, volg ons dan via Instagram, Facebook en Twitter.

Heb je vragen, suggesties of verzoeken voor en/of over kleding, merken, maten, mail ons dan of stuur een berichtje via de live chat of Instagram of Facebook.

Groetjes,
Sandra & Linda