Wings of Support

Supporten van een goed doel:

Als webshop maar ook als de personen achter Beebie & Kids, als moeder van 3 opgroeiende kinderen vinden wij, Sandra & Linda, het belangrijk om een goed doel steunen. Daarnaast willen we ons steentje bijdragen aan natuur & milieu en willen we met de verkoop van kinderkleding en kinderspullen deze artikelen een 2e kans geven.

Wij hebben er voor gekozen om Wings of Support te steunen. De reden hiervoor is o.a. dat wij van deze organisatie weten dat de spullen die wij doneren op de juiste plek terecht gaan komen.

Doneren van spullen:

Alle babykleding, kinderkleding, kledingaccessoires, knuffeldoekjes, knuffels en speelgoed wordt door ons nagekeken voor dat we de keuze maken om het artikel te gaan verkopen en plaatsen in de webshop.

Van de artikelen waar van wij besluiten deze niet te gaan verkopen of artikelen welke al langere tijd op voorraad zijn maar die nog niet verkocht zijn maar nog in goede staat is worden gedoneerd aan Wings of Support

Je kunt ook denken aan luiers, plastic bekers, schaaltjes, borden, bestek maar zeker ook beddengoed, handdoeken, theedoeken, hydrofiel luiers, kraampakket spullen en nog veel meer.

Wings of Support:

Wings of Support is een particulier initiatief van de medewerkers van KLM. Getracht wordt kinderen in landen waar deze maatschappij op vliegt te helpen door middel van het faciliteren van onderwijs, opvang en medische hulp. Hiermee wil Wings of Support een duurzame verbetering van de kwaliteit van het leven van kinderen bewerkstelligen in hun eigen leefomgeving. Het ondersteunen van de hulpprojecten gebeurt in principe op de plaats van KLM bestemmingen met financiële steun van onze donateurs en sponsors.

Wie zijn wij?

Projecten

Wings of Support december 2016                 Wings of Support mei 2017