Herroepingsrecht en Retourformulier

Retourneren

Het kan gebeuren dat je jouw bestelling of een deel van jouw bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat je een verkeerde maat hebt besteld of misschien om een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht bij Beebie & Kids om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw bestelling retour te sturen.

!Let op: de verzendkosten voor het retour sturen zijn voor de klant.

De retour kosten voor brievenbuspost zijn gelijk aan de tarieven die PostNL hanteert. Voor pakketpost zijn er verschillende vervoerders waar je gebruik van kan maken. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder waar mee je jouw bestelling retour stuurt.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht zal jouw bestelling met alle geleverde artikelen of een deel van de artikelen, indien redelijkerwijze mogelijk, in originele staat en verpakking aan Beebie & Kids geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@beebieenkids.nl en gebruik hiervoor onderstaand retourformulier.

Wij zullen vervolgens na ontvangst en controle het verschuldigde en/of gewijzigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de rekening waarmee betaald is.

Retourformulier voor herroeping

Onderstaand formulier kopiëren en plakken voor email, invullen en versturen naar info@beebieenkids.nl

- Aan: Beebie & Kids

          Koolzaadweg 39

          1313 GK Almere

- Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

-

-

- Besteld op* / Ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

- Ordernummer [ordernummer betreffende retourzending]

- [Naam]

- [Adresgegevens]

- [Handtekening] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

- Datum (DD-MM-YYYY):

* Doorhalen wat niet van toepassing is en/of invullen wat van toepassing is.