Informatie Verzenden:

Bij Beebie & Kids versturen wij je bestelling met PostNL (brievenbuspost) en MyParcel via PostNL (pakketpost). Uiteraard proberen wij de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

Bestellingen die geplaatst zijn voor 15.30 uur en betaald zijn met iDeal of PayPal worden dezelfde dag nog verstuurd worden. Als een bestelling word betaald via een bankoverschrijving word jouw bestelling verstuurd zodra het geld op de rekening staat.

Berekening verzendkosten:

Tijdens het bestellen zijn de verzendkosten zichtbaar in het winkelmandje. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en dikte van de bestelling volgens de tarieven van PostNL. Wij houden soms een marge aan zodat we achteraf niet voor hogere verzendkosten komen te staan. Vallen de verzendkosten lager uit, dan ontvang je van ons het verschil in verzendkosten terug. De verzendkosten worden teruggestort op de bankrekening waar je mee betaald hebt. Valt het gewicht toch hoger uit dan nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Tarieven PostNL (MyParcel):

Gewicht: 

(maximale verzendafmeting brievenbuspost 38 x 26,5 x 3,2 cm)

Portokosten Nederland 2024:

20-50 gram*

€ 2,18

50-350 gram*

€ 3,70

350-500 gram* (brievenbuspakje)

€ 4,25

500 gram - 30 kilo pakket NL (met track en trace code)

€ 6,95

Gewicht:

Portokosten België 2024:

20 - 100 gram** (met track & trace code)

€ 5,90

100-350 gram** (met track & trace code)

€ 9,40

350 gram - 30 kilo pakket België (met track en trace code)

€ 10,88

Brievenbuspost via PostNL:

De bezorging van brievenbuspost bestellingen via PostNL worden binnen 1-3 dagen bezorgd mits de bestelling geplaatst is voor 15.30 uur en betaald is met iDeal. Houd rekening met vertraging in de bezorging van PostNL, door weersomstandigheden in de winter of problemen bij PostNL.

* Let op: Brievenbuspost word via PostNL verstuurd zonder track en trace code

Pakketpost MyParcel via PostNL:

De bezorging van bestellingen als pakketpost via PostNL worden binnen 1-3 dagen bezorgd mits de bestelling geplaatst is voor 15.30 uur en betaald is met iDeal. Houd rekening met vertraging in de bezorging van PostNL, door weersomstandigheden in de winter of problemen bij PostNL.

Bestellingen voor België:

Bestellingen met bestemming België worden verstuurd met PostNL als het brievenbuspost is en met MyParcel via PostNL als het om een pakket gaat. Je bestelling wordt binnen 1-2 dagen bezorgd mits betaald met Bancontact (voor 15.30 uur) voor pakketpost. Voor brievenbuspost geldt bezorging binnen 5-7 werkdagen. En binnen 1-3 dagen als er betaald word met bankoverschrijving vanaf de dag dat het geld gestort is op onze bankrekening.

* Verzending naar buitenland: actuele vertragingen

** Regelgeving: Online-frankeren-buitenland

Gratis verzenden:
Bij Beebie & Kids verzenden we gratis (binnen Nederland en naar België) bij een bestelling boven de € 50,-

Postbezorging tijdens de feestdagen:

In de periode rond officiële feestdagen wordt er door PostNL een ruimere bezorgtijd gehanteerd. Hou hiermee rekening bij het bestellen.

Kijk via Postbezorging-rond-de-feestdagen wat het bezorgschema is.

Voor vragen hierover neem contact met ons op.

Ophalen Almere:
Woon je in Almere en omstreken dan is het ook mogelijk om jouw bestelling op te halen in Almere! Als je je bestelling geplaatst hebt en je hebt aangegeven dat je je bestelling wilt komen ophalen, dan nemen wij contact met je op om een tijdstip en dag af te spreken om op te komen halen. Bij contant betalen graag zo gepast mogelijk geld mee brengen.