Informatie Betaalmethode

Bij Beebie & Kids kun je verschillende manieren betalen:

Bankoverschrijving:

Via een bankoverschrijving, ook vanuit België/Duitsland, betaal je binnen 5 dagen via je eigen bank. Maak het bedrag onder vermelding van je naam en ordernummer van jouw bestelling over naar:

Rekeninggegevens:

Naam:   Beebie en Kids | Sandra van Maarschalkerwaart

Plaats:  Almere

Rekeningnummer : 255587171

IBAN-nummer: NL74KNAB0255587171

BIC-nummer   : KNABNL2H

Als jouw betaling bij ons binnen is, gaat jouw bestelling zo spoedig mogelijk op de post. We werken met elektronisch bankieren dus kijken we regelmatig of het geld gestort is. Als jouw bestelling naar het PostNL-servicepunt is gebracht sturen we een verzendbevestiging zodat je weet dat het onderweg is.

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop op onze website. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Na het verwerken van de betaling ontvang je een bevestiging per e-mail.

Als jouw betaling bij ons binnen is, gaat jouw bestelling zo spoedig mogelijk op de post. Als jouw bestelling naar het PostNL-servicepunt is gebracht sturen we een verzendbevestiging zodat je weet dat het onderweg is.

Bancontact (België)

Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk vanuit België je online aankoop bij Beebiekleding afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact/MisterCash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).

De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).

In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

PayPal

Voor bestellingen buiten Nederland is het mogelijk om met PayPal te betalen. Hier brengen wij een vergoeding voor in rekening.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail.

Als je betaling binnen is, gaat jouw bestelling zo spoedig mogelijk op de post. We werken met elektronisch bankieren dus kijken we regelmatig of het geld gestort is. Als jouw bestelling naar het PostNL-servicepunt is gebracht sturen we een verzendbevestiging zodat je weet dat het onderweg is.

Achteraf Betalen/ Onder Rembours Verzenden via PostNL*

*Voor de voorwaarden om gebruik te maken van Onder Rembours Verzenden, neem contact op via info@beebieenkids.nl

Wij bieden jouw, onze klant, de mogelijkheid om jouw bestelling achteraf te betalen. Je betaald dan het totaalbedrag van jouw bestelling contant aan de postbode van PostNL.

Plaats jouw bestelling in de webshop, zodra je klaar bent volg je de stappen van het winkelmandje en kies bij Stap 4 Verzending voor PostNL Onder Rembours. Vervolgens bij Stap 5 Betaling kies je voor Achteraf Betalen (de laatste betaalmodule) zodra jij jouw bestelling hebt bevestigt word jouw bestelling in behandeling genomen. Wij gaan dan jouw bestelling aanmelden bij PostNL en na goedkeuring wordt jouw bestelling verzonden. Je ontvangt van ons een mail met eventuele extra gegevens met betrekking tot het Achteraf Betalen aan de postbode.

!Let op: kies je niet voor de juiste verzendmethode en de juiste betaalmethode zullen wij jouw bestelling annuleren! We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je op nemen.