Almere, 1 november 2016

Van Sint Maarten tot Kerst en Oud & Nieuw…

Het is alweer november, de een na laatste maand van 2016. Vanaf deze maand gaan kinder hartjes sneller kloppen en misschien waren die door Halloween al in versnelling geraakt want Halloween word elk jaar bekender en bekender en hoe leuk is het om je te verkleden en feest te vieren. Met nog 11 nachtjes te gaan komen Sinterklaas en zijn Pieten weer aan in Nederland. En hoewel de pepernoten en chocoladeletters al even in de winkel liggen begint het elke dag een beetje spannender te worden. Net voor dat Sinterklaas en zijn Pieten aankomen in Nederland is het op 11 november aanstaande Sint Maarten. Op kinderdagverblijven, naschoolse opvang maar ook op de basisscholen word alweer druk geknipt en geplakt om mooie lampions te maken. En natuurlijk druk geoefend om de leukste Sint Maarten lied het zingen en te bedenken. Want 11 november is de dag dat mijn lichtje branden mag... en er word vast en zeker veel snoep en ander lekkers opgehaald.

Ondertussen dat de Sint Maarten liedjes geoefend worden zijn de 1ste Sint verlanglijstjes al in maak. Met de vrolijke, kleurrijke, gezellige speelgoedmagazines van de speelgoedwinkels kan jouw zoon of dochter flink aan de slag. Van kleine pepernoot plaatjes, poppen en knuffels, auto en racebanen tot een robot of spelcomputer er kan van alles op het Sint verlanglijstje komen te staan. Bij Beebie & Kids hebben we mooi, betaalbaar tweedehands speelgoed, knuffels en knuffeldoekjes voor baby’s, dreumes, peuter en kleuters. De 5 december speelgoedupdate heeft al plaatst gevonden en zal in de komende weken nog worden aangevuld. Je kunt bij ons terecht voor een schoencadeautje of een cadeau voor in de zak voor het grote 5 december feest.

En nadat op 6 december Sinterklaas en zijn Pieten weer met de stoomboot vertrekken naar Spanje gaan we ons opmaken voor het kerstfeest. Warme lichtjes, gekleurde ballen en een kerstboom nep of echt, het geeft de weken na Sinterklaas een warme feestelijke sfeer. Voor de dagen van kerst en oud & nieuw is het het leukst om je feestelijk te kleden. Bij de jongens een blouse met stropdas op een stoere jeans en bij de meisjes een feestelijke jurk of een glitter panty onder een rok of tuniek. Feestelijke kleding voor jongens en meisjes vind in de categorie Sint, Kerst & Feest. Omdat in de maand december ook het winter seizoen gaat beginnen hebben we alvast warme winter jassen, skipakken, regenlaarzen, en snowboots op voorraad.