He hallo! Welkom in 2017...

We zijn al over de helft van januari heen en het is hartje winter. Heerlijk hoor een warm zonnetje, droge kou waar je je goed tegen kan kleden en hier en daar worden zelfs de schaatsen al uit het vet gehaald. Een dik pak sneeuw is dat wat we nog missen…of niet? Heb jij je snowboots al aan gehad? Een sjaal en handschoenen vast en zeker wel. De feestdrukte van december is voorbij en we gaan ons richten op het voorjaar…ook al is het frisjes buiten. En dat warme zonnetje geeft een hoop energie…dat doet goed!

Nu we langzaam aan richting het voorjaar gaan worden de voorjaars kleuren, artikelen en producten geïntroduceerd. Heb je ze al gezien? leuke voorjaars items, vrolijke kleuren en nieuw ideeën. Vaak mag en kan er van alles zowel voor thuis als voor jezelf of voor de kinderen. Met kleding en accessoires kun je alle kanten op mits de kleuren bij elkaar niet vloeken althans dat is niet aan te raden. En doe eens gek…doe eens wat anders dan je normaal zou doen. We hadden al eens eerder laten weten dat we bij Beebie & Kids met een kleding en accessoire update een combinatie gaan maken van een meer zomers kledingstuk of accessoire en een items voor een koudere dag. Zo komen de categorieën in de webshop geleidelijk aan aangevuld. We willen eigenlijk ook dat we kleding en accessoires het hele jaar door kunnen aanbieden want dan kan jij als klant bij ons terecht omdat het op dat moment misschien niet in de winkel verkrijgbaar is. Door voor jezelf of voor een kind een combinatie te maken van verschillende kleding items zoals een vest met een T-shirt of een blouse met een T-shirt er onder creëer je net weer een andere look dan wat anders dan je gewoonlijk zou doen. Dat is ook 1 van de voordelen van het gebruik van tweedehands (kinder) kleding en accessoires. Je kan er namelijk heel goed je eigen garderobe maar ook die van je kind of kinderen mee aanvullen. Vaak gaat kleding even als accessoires een langere tijd mee en door ze dan ook een 2e ronde te gunnen heeft een ander er ook nog plezier van. Zoek je een extra broek in verband met een gat in de broekspijp, een reserve jas of een babymutsje bijpassend bij een kleding setje van Hema, je vindt het bij Beebie & Kids. Maar ook voor bretels, sokjes, slabbers, zwemkleding en kinderkamer accessoires kun je bij ons terecht.

Ja, en dan kijken we uit naar het voorjaar maar hier en daar toch ook wel hopend op een dik pak sneeuw of dat we nog op natuurijs gaan schaatsen, vallen we een beetje tussen wal en schip. Nieuwsgierig naar de nieuwe kleuren, het bedenken wat je die dag zal aantrekken in verband met het wisselende weer en twijfelend of je de kledingkast al kan gaan uitmesten, we moeten nog even wachten want het is nog geen voorjaar. Maar deze gedachte kan je eigenlijk een grotendeels van het jaar beantwoorden want we kijken elke keer weer uit naar het volgende seizoen. Elk seizoen heeft namelijk zijn charmes, voor de 1 wat meer dan de ander. En weet je de tijd vliegt voorbij, komen de bolletjes uit en hoor je de vogels vrolijk fluiten, gaat de temperatuur omhoog en kunnen we weer op blote voeten naar buiten en voor je het weet vallen de bladeren weer van de bomen en zijn we al weer bijna een jaar verder! Welkom 2017 of nee…is het al 2018?

Winter januari 2017  voorjaar regenboog  Strand zomer