Almere, 6 juli 2016

Uitverkoop, Sale, Soldes, Rebajas…

Het is begin juli, de zomer is op papier al begonnen en de zomervakantie gaat bijna van start. Van het weer moeten we het hebben in deze periode. Het zonnetje geeft energie en laat ons genieten en uitrusten en bijtanken zodat we er na de vakantie weer tegen aan kunnen. Helaas zit het weer niet mee op dit moment en kunnen we nog niet echt van een zonnige zomer genieten.

Wat wel gewoon door gaat, is de levering van zomerartikelen van verschillende fabrikanten in de afgelopen maanden, aan winkels en/of webwinkels. Van een T-shirt, zonnebrand, slippers tot een zwembad, het is allemaal al geleverd. Maar heb je jouw aangekochte zomerartikelen al gebruikt? Hangt dat ene leuke jurkje nog ongedragen in de kast of ligt het zwembad nog ongebruikt in de schuur of staan de slippers klaar om naar het strand te gaan? Of twijfel je wat je op dit moment moet kopen aan zomerartikelen.

Ik geef je geen ongelijk, wat trek je aan? wat heb je in de kast liggen wat eigenlijk het hele jaar door te dragen is, wel of niet een korte broek of wel of niet met blote voeten in onze schoenen door het weer worden we aardig in twijfel gebracht. Omdat de levering van producten vaak seizoensgebonden is houd dat ook in dat het op een gegeven moment de artikelen uitverkocht raken in winkels. Helemaal nu de Uitverkoop, Sale, Soldes, Rebajas is begonnen want ja het is een doorschuifsysteem en rond augustus komen de eerste najaars artikelen alweer binnen. En nog mooier is dat een grote meerderheid van ons Nederlanders bij terugkomst van vakantie als eerste online opzoek gaat naar een winterjas. Dan heb je die alvast maar in huis!

Aan de Uitverkoop, Sale, Soldes, Rebajas doen we eigenlijk niet. Door het jaar heen proberen wij de prijs van een artikel zo eerlijk mogelijk te bepalen waardoor je het hele jaar door betaalbare kleding en accessoires kunt vinden bij Beebie & Kids. We hebben in een aantal categorieën wel artikelen die zijn afgeprijsd maar die kleding en/of accessoires maken vaak plaats voor nieuwe 2e hands kleding.

Het hele jaar door zijn we op zoek naar leuke, aparte artikelen om een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. We kopen regelmatig kleding en accessoires in zodat het als het even lukt je het hele jaar bij ons terecht kunt voor o.a. waterschoenen, zwemkleding maar ook winterjas en/of skipak. Ben je dus opzoek naar een bepaald artikel wat normaal gesproken seizoensgebonden word verkocht in winkels, de kans is groot dat wij het hebben of dat het in onze voorraad ligt.

Kom af en toe langs om te neuzen in ons assortiment, om te shoppen! Als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief of ons volgt op Facebook, Instagram of Twitter houden we je als eerste op de hoogte van leuke nieuwtjes en alle nieuw geplaatste updates.