Almere, 7 april 2016

Ken je dat…

Dat als je net zwanger bent of wilt gaan worden dat je al wat nieuwsgierig bent naar wat er gaat gebeuren in de (aankomende) zwangerschap en wat je allemaal wilt gaan kopen voor dat kleine mensje wat in jouw buik groeit of komt te groeien. Het is een hele waslijst hoor! Van babykamer tot het eerste speelgoed en knuffeldoekjes en van luiers tot een gevulde kledingkast. Een leuke combinatie is dat je nieuwe kleding samen met 2de hands kleding combineert. Zo vul je met de vaak nog erg mooie kleding de garderobe van jouw kleintje aan. Deze vaak nog erg mooie babykleding maar zeker ook kinderkleding vind je bij ons Beebie & Kids. Tijdens je zwangerschap kan het zijn dat je er veel op je af komt en je misschien vragen hebt. Met vragen over de uitzetlijst, baby- en kinderkleding en/of accessoires en andere kinderproducten kun je altijd bij ons terecht. Weten wij het niet dan geven wij dit aan en proberen wij je de goede kant op te sturen zodat jouw vraag als nog beantwoord word.

In de periode van de zwangerschap is het vaak ook een periode van verwennen en cadeautjes krijgen en kun je leuke kind gerelateerde producten aanvragen. Zo is er onder andere de bekende Blije Doos die uitgegeven word door Sanoma via Prenatal, De Zwangerbox via Ouders van Nu, de Zwanger Kadoos van Felicitas maar bijvoorbeeld ook een basic romper via Zeeman.

Bij Beebie & Kids hebben we de Geboortekaartjes Actie. Stuur of mail je ons binnen 3 maanden na de geboorte van jouw zoon of dochter het geboortekaartje dan ontvang je van ons een kortingscode voor 15% korting* op je jouw bestelling.

Sandra & Linda

* voor de voorwaarden van de Geboortekaartjes Actie klik hier.