Almere, 27 julie 2016

Gezocht! Heel veel knuffels…

Aan kinderen geven we vanaf het 1ste moment dat ze op de wereld komen heel veel knuffels. Er is niets fijner om met je kind op je schoot lekker te kroelen en knuffelen, het hoort er gewoon bij! Het laat zien hoe veel je van iemand houd, het geeft troost op verdrietig moment of gewoon om dat je trots bent op hem of haar. Naast dat wij mensen zelf veel knuffelen bestaan er al heel lang knuffels in allerlei soorten en maten want kinderen klein of groot houden eigenlijk allemaal wel van pluche knuffels. Van een beer en een konijn tot een dino of Pokémon knuffel, er zijn er bijna te veel om op te noemen. En dan heb ik het nog niet eens over de knuffeldoekjes die er te koop zijn.

Als (aanstaande) ouder wil jij vast ook dat jouw kleintje zijn of haar eigen knuffel of knuffeldoekje krijgt. Maar omdat er zo veel verschillende knuffels en knuffeldoekjes zijn kun je het beste vooraf een 1ste keuze maken voor jouw kind. Later kan hij of zij zelf kiezen waar hun voorkeur naar uit gaat. Met het inrichten van de babykamer of kinderkamer kun je met jouw keuze of die van het kind al rekening houden. Voor een baby is het bijvoorbeeld erg fijn om jullie (de ouders) geur in de buurt te hebben. Je kan daarom al op het einde van jouw zwangerschap slapen met de eerste knuffels van jouw kleintje zodat jullie geur daar in komt. Leg je deze knuffels bij je baby in de buurt in zijn of haar bedje dan zal jouw kleintje jullie geur ruiken.

Wat eigenlijk nog het belangrijkste is als je merkt dat jouw kind een voorkeur krijgt voor een bepaalde knuffel of knuffeldoekje dat je zo snel als mogelijk een extra of reserve knuffel er bij koopt. En zelfs een 3e of 4e knuffel kan geen kwaad want in de berichten over verloren of kwijtgeraakte knuffels komt vrij snel naar voren dat als er geen reserve knuffel in huis is dat een kind vaak ontroostbaar is. Een extra tip van mij (Sandra) is dat ik mijn kinderen aan verschillende knuffels en knuffeldoekjes heb laten wennen. Het voordeel hier van is dat je dan de mogelijkheid krijgt om knuffels of knuffeldoekjes te wassen. Want als kinderen echt helemaal verknocht zijn aan hun knuffel dan gaat deze natuurlijk overal mee naar toe. De favoriet van jouw kleintje is dus af en toe, toe aan een wasbeurt.

Omdat we regelmatig vernemen dat er best wel veel knuffels en knuffeldoekjes kwijtraken of er gewoon een reserve nodig is, zijn we vanaf 2013 bij Beebie & Kids 2e hands knuffeldoekjes gaan verkopen. Tussen de 2e hands knuffels en knuffeldoekjes zitten ook vaak nieuwe knuffels en knuffeldoekjes met het prijskaartje er aan. Om onze voorraad en assortiment op peil te houden en regelmatig aan te vullen, gaan we vaak op zoek naar knuffels en knuffeldoekjes.

Alle knuffels en knuffeldoekjes die wij inkopen of overnemen worden eerst gewassen. En voordat wij de knuffels en knuffeldoekjes plaatsen in de webshop worden ze nog een keer extra nagekeken. Je vindt bij Beebie & Kids knuffels en knuffeldoekjes o.a. van de volgende merken Tiamo, Happy Horse, Nicotoy, Bambino, Bambam, Difrax, de kandeel en nog veel meer.

Is jouw zoon of dochter zijn of haar knuffel of knuffeldoekje kwijt? Wil je graag een reserve knuffel of knuffeldoekje er bij? Laat het ons weten, bijvoorbeeld via Facebook of via de mail. Soms staan er knuffels en knuffeldoekjes nog niet in de webshop maar hebben we ze wel op voorraad. Op deze manier kunnen wij je helpen om die ene knuffel of het knuffeldoekje van jouw zoon of dochter te vinden. Knuffels en knuffeldoekjes die gezocht worden plaatsen wij op de Knuffel kwijt of Gezocht pagina.