Almere, 19 april 2016

Een nieuwe naam en onderweg naar de zomer…

De 4e maand van dit jaar is al weer halverwege, gelukkig hebben we regelmatig een zonnige middag of dag in de week zodat dat we even kunnen genieten van mooi weer. Wij vinden het heerlijk om naar buiten te gaan en de zon en warmte in je gezicht te voelen en dan het idee hebben dat het hartje zomer is!

Halverwege de maand april betekend ook dat we druk zijn met van alles. Zo zijn Linda en ik gestart met een webwinkelcursus om onze kennis op te frissen en om Beebie & Kids te kunnen optimaliseren. Mede hierdoor zijn we ook eerder over gegaan naar onze nieuwe naam namelijk Beebie & Kids en hebben we Beebiespeelgoed bij Beebie & Kids ondergebracht. Nog niet alle wijzigingen naar onze nieuwe naam en diverse linken naar Beebiekleding zijn gewijzigd maar daar gaan we in de komende maanden mee aan de slag. Ondertussen gaan namelijk andere bezigheden m.b.t. Beebie & Kids gewoon door.

Het volgende bijzondere moment in deze maand is dat het op 27 april aanstaande Koningsdag is. We zijn druk bezig geweest om de kleding uit te zoeken en er staan al weer aardig wat tassen klaar om volgende week mee te nemen naar de Koningsmarkt. Wat we op Koningsdag niet zullen verkopen donderen wij aan het goede doel Wings of Support.

Tussen deze bedrijvigheden door ligt de kleding voor de komende Zomer Kleding Updates natuurlijk klaar om mee verder te gaan want met het updaten van zomerkleding waren we al begonnen. Ook zullen we deze maanden weer opzoek gaan naar leuke 2e hands items, accessoires en knuffeldoekjes zodat wij jullie regelmatig kunnen melden dat we een update hebben geplaatst.

Sandra & Linda