Almere, 26 februari 2016

Beebiekleding 10 jaar!

Op 16 maart 2016 aanstaande bestaat Beebiekleding samen met Beebiespeelgoed 10 jaar.

Vanaf het begin dat Linda en ik Beebiekleding zijn begonnen hebben wij ons hart en ziel er aangegeven om de vaak nog erg mooie en leuke baby- & kinderkleding die wij verkopen een 2e leven te geven.

Ons assortiment bestaat uit baby- en kinderkleding in maat 44 t/m maat 140, sokken, sloffen en schoenen, leuke accessoires, knuffeldoekjes en nog veel meer.

Het bezig zijn met kleding, accessoires en knuffeldoekjes is super leuk, geeft energie en soms een hoop bende. Doordat wij van vaste mensen kleding overnemen weten wij van bijna elk kledingstuk waar het vandaan komt en dat het een goede kwaliteit heeft.

Kleding, accessoires en andere spullen die wij via Beebiekleding niet kunnen verkopen doneren wij aan het goede doel Wings of Support. Deze kleding en spullen krijgen via dit goede doel dus ook een 2e leven en daar mee willen wij bijdrage aan het millieu.

Sinds een aantal jaar verkopen wij 2e hands knuffeldoekjes soms zelfs nog nieuwe knuffeldoekjes met prijskaartje. We merkten dat hier heel veel vraag naar is zodat kinderen die hun knuffeldoekje hebben verloren een zelfde knuffeldoekje weer terug krijgen of er een reserve knuffeldoekje in de kast bij hebben liggen.

Naast kleding en accessoires bij Beebiekleding verkopen wij via Beebiespeelgoed mooi, betaalbaar 2e hands speelgoed, accessoires en knuffels

Wij kijken terug op 10 super leuke jaren en hebben heel veel zin om de komende 10 jaar (en nog veel langer) door te gaan.

Voor iedereen die in de afgelopen 10 jaar 1 of meerdere bestellingen heeft geplaatst en voor alle mooie, leuke berichten die wij hebben ontvangen willen wij jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben. 

Sandra & Linda